Terugkoppeling - Handleiding Light Alloy

10.3  Terugkoppeling

Er zijn verschillende manieren mogelijk voor terugkoppeling:

• stuur een bericht;
  • plaats een bericht op het Light Alloy-forum.

Stuur een bericht

Vanuit Light Alloy kunt rechtstreeks een bericht sturen naar de auteur van het programma. Druk daarvoor op Ctrl+F1 en klik in het venster Over Light Alloy op de tab Contactformulier.

Contactformulier

Als u alle velden heeft ingevuld, klikt u op Verzenden.

Plaats een bericht op het Light Alloy-forum

Op het forum kunt u vragen stellen over Light Alloy, of daaraan gerelateerde problemen bespreken. Het forum heeft veel actieve leden die u graag willen helpen met het oplossen van uw probleem. Voel u vrij om gedetailleerde foutrapporten te melden en om suggesties voor nieuwe functies te doen.